Vegansk nice cream
Ett perfekt tillfälle att ta tillvara på bananer som håller på att bli för mogna. Den här veganska nice cream glassen är gjord på kokosmjök och smaksatt med jordgubbar och passionsfrukt. Toppad med Paulùns Nötsmörsbakad Soft Müsli Hasselnötssmör, Mandel & Dadlar.
4
Tillagningstid: 10 minuter minuter
Ingredienser
- 2 bananer, skivade frysta
- 3 dl jordgubbar, frysta
- 1 passionsfrukt, kärnorna
- 2 dl kokosmjölk
- 2 msk rosa pithaypulver
Topping
- Nötsmörsbakad Soft Müsli Hasselnötssmör, Mandel & Dadlar
- 2 passionsfrukter, delade på mitten
- 4 dl färska jordgubbar
- 1 banan, skivad
Dela
Vegansk nice cream
Ett perfekt tillfälle att ta tillvara på bananer som håller på att bli för mogna. Den här veganska nice cream glassen är gjord på kokosmjök och smaksatt med jordgubbar och passionsfrukt. Toppad med Paulùns Nötsmörsbakad Soft Müsli Hasselnötssmör, Mandel & Dadlar.
Så gör du
- Lägg bananer och jordgubbar i en matberedare tillsammans med passionsfruktskärnorna.
- Häll på kokosmjölken och pithayapulvret.
- Mixa ca 2 minuter tills alla bitarna har mixats sönder så att du har en krämig glass.
- Toppa med Paulùns Nötsmörsbakad Soft Müsli Hasselnötssmör, Mandel & Dadlar och lägg på passionsfrukt och banan.