No bake cheesecake med citron
Här kommer en citroncheesecake du inte får missa! Den är no bake, det vill säga snabb och enkel att göra, och oemotståndligt god. Låt det smaka!
8
Tillagningstid: 4 timmar timmar 20 minuter minuter
Ingredienser
Granolabotten
- 3 dl Paulúns Granola Naturell
- 20 ml kokosolja, smält
- 2 msk jordnötssmör
Citronfyllning
- 250 ml kokosgrädde
- 500 g ricotta
- Citronsaft från 1 citron
- Citronzest från 2 citroner
- 1 tsk vaniljpulver
Topping
- Paulúns Granola Naturell
- Citronskivor & zest
Dela
No bake cheesecake med citron
Här kommer en citroncheesecake du inte får missa! Den är no bake, det vill säga snabb och enkel att göra, och oemotståndligt god. Låt det smaka!
Så gör du
- Blanda kokosolja och jordnötssmör i en skål. Tillsätt granola och blanda väl.
- Lägg granolablandningen i en medelstor springform och ställ in i kylen.
- Mixa kokosgrädde, ricotta, citronsaft, citronzest och vaniljpulver i en mixer eller matberedare. (Det går även att blanda i en skål, dock blir blandningen inte riktigt lika slät då.)
- Häll citronfyllningen över granolabotten och ställ i kylen i minst 4 timmar, eller över natten.
- Innan servering: dekorera med granola, citronskivor och citronzest.