Chokladbollar av dadlar med Paulúns Granola
Baka dina egna chokladbollar med dadlar. Dessa nyttiga chokladbollar är ett hälsosamt alternativ till klassiska chokladbollar – Här rullade med Paulúns Granola Kakao & Hallon. Otroligt gott!
4
Tillagningstid: 20 minuter minuter
Ingredienser
- 150 g färska dadlar med kärnor
- 80 g mandlar, hela och skalade
- 1-2 msk kaffe
- 1 msk kokosolja, vanlig eller neutral
- 1 msk kakao (gärna raw)
- 1 krm havssalt
- 1,5 dl Paulúns Granola Kakao & Hallon
- 0,5 dl Paulúns Granola Kakao & Hallon, till att rulla chokladbollarna i
- 2 msk kokosflakes
Dela
Chokladbollar av dadlar med Paulúns Granola
Baka dina egna chokladbollar med dadlar. Dessa nyttiga chokladbollar är ett hälsosamt alternativ till klassiska chokladbollar – Här rullade med Paulúns Granola Kakao & Hallon. Otroligt gott!
Så gör du
- Kärna ur dadlarna och mixa dem i en matberedare tillsammans mandlarna, välj själv hur finfördelat du vill ha det.
- Tilllsätt därefter kaffe, kokosolja, kakao, havssalt och Paulúns Granola.
- Mixa ihop snabbt, gärna så att smeten har lite bitar kvar.
- Krossa kokosflakes och granola i mixer eller mortel och rulla chokladbollarna i det.
- Kyl chokladbollarna en stund innan du ska njuta av dem.