Bananpannkaka med Granola och Hasselnötssmör
En nyttig bananpannkaka som serveras med vaniljkvarg, Paulúns Granola med Hasselnötssmör, Kanel & Kardemumma, hampafrö, äpple, kanel och granatäpple
1
Tillagningstid: 20 minuter minuter
Ingredienser
Bananpannkaka
- 1 banan
- 1 ägg
- 1 msk hampafrön eller sesamfrön
- kokos- eller rapsolja till stekning
Vaniljkvarg
- 1 1/2 dl kvarg
- 2 krm vaniljpulver
Topping
- 1/2 äpple klyftor
- 2 msk granatäppelkärnor
- 1 msk hasselnötssmör
- 1 tsk hampafrön eller sesamfrön
- 1 dl Nötsmörsbakad Granola Hasselnötssmör Kanel & Kardemumma
- mynta
Dela
Bananpannkaka med Granola och Hasselnötssmör
En nyttig bananpannkaka som serveras med vaniljkvarg, Paulúns Granola med Hasselnötssmör, Kanel & Kardemumma, hampafrö, äpple, kanel och granatäpple
Så gör du
- Mosa bananen och blanda med ägget.
- Lägg i smeten i tre klickar i en stekpanna med olja. Strö över fröna och stek på medelvärme tills de är gyllenbruna på båda sidor.
- Lägg upp dem på en tallrik, servera med äppelklyftor, granatäpple, hasselnötssmör, hampafrön, egengjord vaniljkvarg och Paulúns Granola med Hasselnötssmör, Kanel & Kardemumma. Garnera med mynta.