Gingerbread overnight oats
Gör en vegansk gingerbread overnight oats på Paulúns Nötsmörsbakade Soft Müsli. Med smaker som apelsin, nejlika, kanel och kardemumma smakar den här frukosten som det bästa av julen, och du får också en hälsokick från ingefäran. Vi har valt en växtbaserad mjölk, men det går givetvis lika bra att byta ut den mot vanlig mjölk. […]
1
Tillagningstid: 6 timmar timmar 5 minuter minuter
Ingredienser
- 1 dl Nötsmörsbakad Soft Müsli Hasselnötssmör, mandel och dadlar
- 0,5 dl växtbaserad mjölk
- 1/4 ekologisk apelsin
- 1 krm kanel
- 1 krm mald kardemumma
- 0,5 krm mald ingefära
- 0,5 krm mald nejlika
Dela
Gingerbread overnight oats
Gör en vegansk gingerbread overnight oats på Paulúns Nötsmörsbakade Soft Müsli. Med smaker som apelsin, nejlika, kanel och kardemumma smakar den här frukosten som det bästa av julen, och du får också en hälsokick från ingefäran. Vi har valt en växtbaserad mjölk, men det går givetvis lika bra att byta ut den mot vanlig mjölk. […]
Så gör du
- Blötlägg Paulúns Nötsmörbakade Soft müsli fylld med krispiga hasselnötter, mandlar och dadlar, i växtbaserad mjölk.
- Tillsätt kanel, kardemumma, ingefära, nejlika och riven zest från ekologisk apelsin.
- Blanda och låt svälla över natten eller i cirka sex timmar.
- Servera tillsammans med sötsyrliga och juliga frukter som fikon, apelsin, clementin, äpple och granatäpple. Njut!